Stuur een bericht

Om berichten naar bedrijven te kunnen sturen moet je zijn aangemeld als Lucky Dog. Maak nu een Lucky Dog profiel aan.
Ben je al een echte Lucky Dog? Log nu in!

Registreren Inloggen
Alle bedrijven

7heaven Classics & More

Nuland
Lucky Dog Car Club logo
7heaven Classics & More
  • 1
Beste mede autoliefhebber,

Geweldig dat u ons heeft weten te vinden!

We zullen u niet teleurstellen als u op zoek bent naar vakmensen Pur Sang, 7Heaven zijn Klassieke automobiel restaurateurs sinds 1988.

Met een oude liefde voor de Mini en Mini Cooper kunt u ons daar weinig meer over wijsmaken, maar voor bijna alle merken en types klassieker staat onze deur wagenwijd open. Heerlijk vinden we het om een mooie oude Mini onder handen te nemen, een Landrover Defender of Range Rover maar ook voor een Opel Commodore of een Daf 33 draaien we onze hand niet om.

7Heaven beschikt over een prachtige werkplaats met bijzondere mogelijkheden, machines en mensen om het meest prachtige te maken wat er te maken is op plaatwerkgebied. Voor spuit werkzaamheden werken we samen met mensen die pure kwaliteit leveren en nagenoeg alle technische werkzaamheden worden in onze werkplaats uitgevoerd.

Kijkt u alstublieft eens op onze site rond, u vindt afgeronde projecten, lopende projecten, hoe het ooit zover is gekomen dat 7Heaven bestaat en veel, veel meer.

Kom nog eens terug op onze site en als u denkt, die mannen wil ik weleens spreken of zelfs naar mijn klassieker laten kijken schroom dan niet!

Bel of mail ons, we staan klaar voor u en uw prachtige klassieker!

Hartelijke groet,

Jeroen Klomp
7Heaven Classics & More
  • Categorie├źn Restaurateurs
  • Adres Ambachtsstraat 8
    5391BS Nuland
  • Contact 073-7070069
    Website