Disclaimer

Important information!

Lucky Dog Car Club logo

De informatie op www.luckydogcarclub.nl is met zorg samengesteld. Advertentie inhoud wordt met regelmaat gecontroleerd. Desondanks is het mogelijk dat informatie en advertenties die zijn weergegeven op deze website onvolledig en/of onjuist zijn. Lucky Dog Car Club kan voor eventuele fouten en onvolledigheden niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden.

Lucky Dog Car Club is niet aansprakelijk voor door derden op www.luckydogcarclub.nl geplaatste informatie zoals; advertenties, bedrijfsvermeldingen, mededelingen, prijzen en productspecificaties. Tevens is Lucky Dog Car Club niet aansprakelijk voor de gevolgen van verrichte transacties die via de site tot stand komen. Bij twijfel over de juistheid of constatering van een onjuistheid van/over/in de gegevens, adviseren wij u contact op te nemen met de aanbieder van het betreffende product en/of de dienst. Lucky Dog Car Club en/of één van haar partners is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de schade die direct of indirect is ontstaan door gebruik van de informatie die u ontleent aan www.luckydogcarclub.nl.

Binnen bedrijfsvermeldingen en advertenties worden mogelijk door de adverteerder links geplaatst naar externe websites. Lucky Dog Car Club is niet verantwoordelijk voor deze externe links.

Met het plaatsen van inhoud op www.luckydogcarclub.nl gaat u akkoord met de voorwaarden en geeft u Lucky Dog Car Club het recht om de verstrekte informatie te publiceren. Indien door derden geplaatste informatie in strijd is met de advertentierichtlijnen, behoudt Lucky Dog Car Club zich het recht voor om zonder opgave van redenen deze informatie per direct te verwijderen.

Lucky Dog Car Club tracht de website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Dit geldt ook voor eventuele vervolgschade welke ontstaan is door (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Lucky Dog Car Club behoudt zich het recht voor de www.luckydogcarclub.nl website evenals de voorwaarden die op het gebruik daarvan van toepassing zijn aan te passen en/of te wijzigen.