Waar kan ik aanmelden om Lucky Dog te worden?
Rechtsboven op de pagina staat de knop 'Registreren'. Vul het formulier in en binnen een paar tellen ben ook jij een Lucky Dog! Je kan een particulier of een bedrijfsaccount aanmaken, een gratis account kan je ook later nog aanpassen mocht je een foutje gemaakt hebben.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Klik op inloggen, vervolgens klik je rechtsonderin op 'wachtwoord vergeten'. Vul je e-mailadres in en klik op nieuw wachtwoord aanmaken. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord in kan stellen.
Kan ik mijn bedrijfsvermelding in meerdere categorieën plaatsen?
Met een gratis bedrijfsaccount kan je jouw bedrijf in één categorie weergeven. Wil je in meerdere categorieën getoond worden dan kan je het account upgraden naar een Bronze bedrijfsaccount hiermee kan je jouw bedrijf vervolgens in 3 categorieën naar keuze weergeven. Daarnaast kan je meer foto's uploaden bij je bedrijfsvermelding en onbeperkt advertenties plaatsen tegelijkertijd. Ook wordt je bedrijf met een Bronze account weergegeven at random tussen de zoekresultaten.
Wat kost een bedrijfsvermelding
Met een gratis bedrijfsaccount kan je jouw bedrijf in 1 categorie weergeven. Wil je dat jouw bedrijf in meer categorieën weergegeven wordt en meer foto's toevoegen aan jouw vermelding, dan kan je het bedrijfsaccount upgraden naar een Bronze bedrijfsaccount.
Wat kost een advertentie?
Het plaatsen van een advertentie is met alle accounts gratis. Er zit wel een limiet op het aantal advertenties dat je tegelijkertijd kan plaatsen, namelijk 10 advertenties tegelijkertijd. Wil je meer advertenties tegelijkertijd plaatsen dan kan je jouw account upgraden naar een Bronze account, hiermee kan je onbeperkt advertenties tegelijkertijd plaatsen.
Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Je kunt een account laten verwijderen door een e-mail te sturen aan info@luckydogcarclub.nl met als onderwerp "verwijder mijn account".
Hoe kan ik reageren op een advertentie zonder account?
Je kunt niet zonder een account reageren op een advertentie, Het aanmaken van een account is gratis. Rechtsboven op de pagina staat de knop 'Registreren'. Vul het formulier in en binnen een paar tellen ben ook jij een Lucky Dog!
Hoeveel fotos kan ik toevoegen
Je kan 5 foto's aan je gratis advertentie toevoegen. Aan een bedrijfsvermelding kan je standaard 5 foto's toeveogen om meer foto's toe te kunnen voegen aan je bedrijfsvermelding kan je jouw account upgraden naar een Bronze account.
Ik mis een categorie.
Als je een categorie mist die je graag toegevoegd zou willen hebben stuur dan een e-mail aan info@luckydogcarclub.nl wij zullen dan de categorie beoordelen en waar mogelijk toevoegen.
Kan ik een banner plaatsen van mijn bedrijf op lucky dog car club?
Er zijn een aantal mogelijkheden voor het plaatsen van een Banner op de home en subpagina's neem hiervoor contact met ons op. Daarnaast kan je ook jouw bedrijfsaccount upgraden naar een bronze account, je wordt dan ook getoond at random tussen de zoekresultaten.
Wat zijn zoekvragen?
Zoekvragen zijn vragen die bezoekers indienen voor gezochte onderdelen en/of diensten. Bijvoorbeeld "ik zoek een straler voor het stralen van mijn oldtimer", of "Ik zoek een bumper voor een daf 66". Deze zoekvragen kunnen door bedrijven en particulieren met een betaald account bekeken worden en deze bedrijven en particulieren kunnen hierop reageren.
Kan ik met een gratis account een zoekvraag stellen?
Ja, alle accounts kunnen gratis een zoekvraag indienen. Om zoekvragen te kunnen lezen en hierop te reageren dien je een betaald account te hebben.
Kan ik met een gratis account zoekvragen bekijken en hierop reageren?
Nee, om zoekvragen te bekijken en op zoekvragen te reageren dien je een betaald account te hebben. Hierbij krijg je nog enkele andere voordelen zoals onbeperkte advertenties plaatsen tegelijkertijd, meer foto's bij je bedrijfsvermelding, de bedrijfsvermelding wordt getoond in zoekresultaten etc.
Waarom kan ik geen zoekvragen zien?
Zoekvragen kan je alleen zien als je een (betaald) bronze account hebt. Dit kan zowel voor een particulier als bedrijfsaccount. Het plaatsen van zoekvragen is gratis!